Coupes

Maak tijd voor een ijscoupe

In al onze vestigingen zijn overheerlijke ijscoupes te verkrijgen. De namen van onze ijscoupes zijn geΓ―nspireerd door het thema tijd, net als de naam van onze ijssalons. Zo hebben we bijvoorbeeld een Kersentijd (een grandioze coupe met vanille-ijs, Amarena kersen en een toef slagroom) en een Chocolade Droomtijd (een coupe met vanille- en chocolade ijs, chocoladesaus en een toef slagroom).

Wij serveren onze ijscoupes met vers gesneden fruit. Daarom kan het bij grote drukte soms even duren voordat onze coupes geserveerd worden. Daarnaast is het niet mogelijk om een ijscoupe zelf samen te stellen of te wijzigen. Dit om fouten en langere wachttijden te voorkomen en onze kwaliteit te kunnen garanderen. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Goed bereid kost even tijd

En meer

Voor iets anders dan ijs

Omdat niet iedereen altijd zin heeft in een ijsje. Of gewoon zin heeft in koffie met iets lekkers erbij, hebben wij naast ons ambachtelijk ijs nog een heel assortiment aan koude en warme dranken en andere lekkernijen. Op onze menukaart vindt u verschillende koffiesoorten, broodjes en andere gerechten.

N.B. De inhoud van onze menukaart is in elk van de drie vestigingen anders. Hieronder vindt u de links naar de verschillende kaarten.

Menukaart Garderen

Menukaart Beekbergen

Menukaart Voorthuizen

Pizzatijd!

Tempo della Pizza...

In Beekbergen is het naast IJstijd en Lunchtijd ook Pizzatijd. In deze ijssalon hebben we een pizza-oven waar onze zelf belegde pizza's in bereiden. Er is uitgebreide keuze uit verschillende soorten. En natuurlijk is het ook mogelijk om wat extra toppings bij te bestellen. Op de Pizzatijd menukaart staan verder ook twee lekkere lasagne-gerechten.

Pizzakaart Beekbergen

En als dessert een ijsje toe...

0