En soms is het gewoon fijn om ook thuis te kunnen genieten van het heerlijke, huisgemaakte ijs van IJstijd. Gewoon op uw eigen bank. Zonder daarvoor naar één van de ijssalons te hoeven rijden.

Dat kan met één van de twee opties van IJstijd @ home. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Thuis genieten

van het ijs van IJstijd
Op je eigen bank

IJsbekers

Kent u dat?
Een filmavondje waarbij een grote bak ijs onmisbaar is. Of een barbecue waarbij ijs een mooie afsluiter blijkt.

Speciaal voor dat soort gelegenheden hebben wij dit ijsseizoen literbekers en bekers met een halve liter huisgemaakt IJstijd ijs geïntroduceerd.

Al onze populairste smaken zijn beschikbaar in deze ijsbekers: Aardbeien, Kinder Bueno, KitKat, Notenexplosie, Oreo, Snickers, Stracciatella, Strawberry Cheesecake, Stroopwafel, Vanille en Yoghurt Amarena.

Natuurlijk kunt u zo'n heerlijke ijsbeker voor uzelf kopen en helemaal zelf opeten, maar wat is er nu leuker dan om een beker ijs cadeau te doen.

Kortom, genoeg redenen om eens in onze vriesvitrine te kijken welke smaak (of smaken) u graag in uw eigen vriezer wilt. Onze ijsvitrines zijn te vinden bij onze ijssalons in Garderen, Beekbergen, Voorthuizen en bij Ola Happiness Station in Harderwijk.

Download nu!

IJstijd App

Bij IJstijd Garderen doen wij dit ijsseizoen een proef met een bestelapp waarmee ijs en ijsproducten bij ons te bestellen zijn om te laten bezorgen of op te halen.

De app is te downloaden in de App Store (iPhone) en de Google Play Store (Android). De eerste weken zal de app van donderdag tot en met zondag beschikbaar zijn, daarna gedurende de hele week.

In de app zijn al onze ijsproducten te bestellen. Van een bakje met 1 bolletje aardbeienijs met slagroom tot en met onze ijscoupes, maar ook bijvoorbeeld milkshakes, verpakt ijs en frisdranken. Een bestelling ophalen kan binnen onze reguliere openingstijden. Wilt u de bestelling laten bezorgen dan kan dit van 13.00 uur tot 21.00 uur en in Garderen (3886), Stroe (3776) en Uddel (3888). Het minimale bestelbedrag is 15 euro.

Wanneer deze proef succesvol blijkt, dan zullen we de bestelapp ook beschikbaar maken in Voorthuizen en Beekbergen.

appstore googleplay