De IJsmeester:

"Wij bereiden ons schepijs alleen met de beste ingrediënten, dat proeven uw gasten en is het enige dat voor ons telt."

Voor de smaakbewuste horeca-ondernemer

VeluweIJs

VeluweIJs is speciaal bereid voor de horecasector, voor de smaakbewuste horeca-ondernemer. VeluweIJs is een ambachtelijk schepijs en onderdeel van IJstijd IJssalons.

Ambachtelijk ijs maken is bepaald geen koud kunstje, al lijkt dat misschien zo. Het is een combinatie van vakmanschap, goede smaak, ervaring en natuurlijk weten wat u als klant wilt. De ijsmakers van VeluweIJs verstaan hun vak. Niet voor niets zijn ze daar in de afgelopen jaren vele malen voor op cursus geweest, tot in Italië aan toe. Zo halen we de kennis over het beste ijs naar de Veluwe.

Bij ons zijn natuurlijk de vertrouwde smaken als aardbeien-, chocolade- en vanille-ijs altijd in het assortiment te vinden. Ook heel bijzondere smaken als Notenexplosie, After Eight en Yoghurt-amarena behoren tot het aanbod van meer dan veertig smaken ijs.

VeluweIJs staat voor:

  • Breed assortiment
  • Ambachtelijk bereid
  • Premium schepijs *
  • Exclusieve smaken
  • Pure producten
  • Ware smaaksensaties
  • Suiker- en glutenvrij ijs
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
  • Voldoet aan HACCP-normen

*) Premium schepijs wordt speciaal voor u bereid. Samen met de IJsmeester werkt u aan een smaak die alleen voor u samengesteld wordt. De ontwikkelde smaak is exclusief voor u.

Het ijs bevat uitsluiten natuurlijke grondstoffen, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. We bereiden ons ijs vers en streven altijd naar perfectie.