OVER CHOCOLADETIJD

CHOCOLADETIJD IS ONTSTAAN DOOR PASSIE VOOR HET AMBACHT

In de wintermaanden dat de ijssalons gesloten waren hebben wij van 2007 tot en met 2017 oliebollen gebakken. Door de intensiviteit van de zomer, werd deze combinatie teveel en zijn we opzoek gegaan naar een ander ambacht. In 2019 hebben wij 3 chocolademachines aangeschaft, en hebben het maken van chocolade eigen gemaakt.

Je kunt bij ons terecht voor o.a. chocoladeletters, pindarotjes of chocolade met eigen logo. Wij kunnen alles maken wat de vraag ook is. Bezoek één van onze winkels voor ons hele assortiment. In de webshop zijn onze chocoladeproducten tijdelijk niet te verkrijgen. Wil je een grotere oplage aan chocolade producten bestellen?! Neem dan contact met ons op: info@ijssalonijstijd.nl.

Wij maken onze chocolade met de enige echte Callebaut callets die voor 100% van duurzame cacao zijn gemaakt. Onze chocolade steunt COCOA HORIZONS. Voor elk chocolaatje dat je koopt herinvesteert COCOA HORIZONS een gedeelte in het trainen van landbouwers en landbouwuitrusting om van de boeren experts te maken. Dankzij hun gewassen kunnen wij jou chocolade van een superieure smaak aanbieden. En in ruil krijgen zij een beter leven dankzij cacaoteelt.

Callebaut
Cocoa Horizons