Retourneren

 

Bedenktijd/retourneren

Uit hygiënische en voedselveiligheidsoverwegingen kunt u alleen chocoladeproducten retour sturen wanneer het product onverhoopt beschadigd – of niet met de gewenste kwaliteit – is aangekomen, dan neem je contact op met info@ijssalonijstijd.nl.
Vermeld in de mail je naam, factuur- of ordernummer, item(s) en eventuele reden van retour. Graag ontvangen wij ook wat foto’s van een eventuele beschadiging of ontevredenheid.

 

Stuur de producten retour naar:

IJssalon IJstijd

Putterweg 2

3886 PC Garderen

 

Je hebt na annulering 14 dagen de tijd om het aangeschafte product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor het retour sturen van jou naar onze webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL.

 

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product bij ons in goede staat weer retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Let op! IJsproducten kunnen niet retour worden gestuurd.