Ons ambachtelijk ijs wordt bereid volgens een oud en authentiek Italiaans recept

Echt Italiaans ijs dus!
Echt Italiaans ijs dus!
Dagelijks vers bereid!

Over IJstijd

Het ijs bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. We bereiden ons ijs dagelijks vers en streven altijd naar perfectie.

We maken ons ijs helemaal zelf zonder hulp van halffabricaten. We beginnen met suiker, melk en water, voegen hieraan enkele ingrediΓ«nten toe die ons onderscheiden van onze collega’s en zo ontstaat het heerlijke, ambachtelijke ijs van IJstijd IJssalons!

In onze ijskeuken wordt niet alleen Italiaans ijs bereid voor onze eigen salons, maar ook voor levering aan derden, zoals aan restaurants, hotels en andere salons. Smaken die op verzoek binnen komen kunnen wij ook op maat maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: kokos/sesam, groene thee en witte chocolade/frambozen-ijs voor enkele Chinese restaurants, donkere chocolade en rode port-ijs voor een bekende hotelketen, wasabi- en pesto-ijs voor enkele restaurants en asperge-ijs voor een aspergeboerderij.

Daarnaast is voor elk feest op locatie waar een ijsje een lekkere aanvulling is een oplossing te bedenken. Bijvoorbeeld bakjes ijs, hoorntjes, op schalen of in grote bakken. Alles kan en is mogelijk.

Bij IJstijd IJssalons kunt u kiezen uit meer dan veertig smaken ambachtelijk en huisbereid ijs. Welke smaak vindt u het lekkerst?

In onze vestigingen kunt u ook genieten van diverse overheerlijke ijscoupes. Voor elk wat wils! En naast onze uitgebreide ijsspecialiteiten hebben we ook nog een menukaart met andere heerlijkheden die u kunt nuttigen in een van onze vestigingen!

Levering aan derden

Wist u dat wij ook leveren aan diverse restaurants, hotels en andere ijssalons?

Heeft u een bedrijf of organisatie met een KvK-nummer en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het in uw assortiment opnemen van IJstijd ijs of speciale smaken, neem dan contact met ons op.

Dit kan telefonisch, bel met 0577 463 477. Of stuur een e-mail naar info@ijssalonijstijd.nl.

Suikervrij en allergenen

Heeft u diabetes of mag u om een andere reden geen suiker eten? Wij hebben altijd een aantal suikervrije smaken in ons assortiment zodat iedereen van een lekker ijsje kan genieten.

Alle ijssmaken kunnen allergenen bevatten. Een aantal smaken zijn wel lactosevrij. Vraag hierom bij onze medewerkers.

Iets te vieren?

Vier het met ijs!

Als u een feestje organiseert, bijvoorbeeld een bruiloft of een jubileum, is ijs een gegarandeerd succesnummer. Wij kunnen u op verschillende manieren helpen om een onvergetelijke indruk te maken.

IJsjes geschept in bakjes
aantal bolletjes en smaken op uw wensen afgestemd
In bakken ijs
verpakkingen van 1 liter, 2,5 liter of 5 liter in diverse smaken
Onze authentieke ijsfietskar
deze ijskar is te huur vanaf 20 personen tot ongeveer 100, met 2 verschillende smaken ijs, inclusief personeel en transport
Onze rode ijskar
deze ijskar is te huur vanaf 20 personen tot een onbeperkt aantal, met 7 verschillende smaken ijs, inclusief personeel en transport
Onze grote ijskar
deze ijskar is te huur vanaf 100 personen tot een onbeperkt aantal, 6 smaken ijs, inclusief personeel en transport. Stroomvoorziening of eventueel een aggregaat is ter plaatse nodig. Door zijn grote omvang is hij vooral geschikt voor braderieΓ«n en feesten. Ook mogelijk met slagroom, vers fruit e.d.
0